Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Albert Park - McLaren preview

Formel 1 
10/03/12 

McLaren forsøgte at være udfordrer til Red Bull Racing i den forgangne sæson, men formåede på intet tidspunkt at være det stærkste team. Teamet skal forsøge at bryde to års Red Bull Racing dominans - og holdet er igen det samme: Jenson Button og Lewis Hamilton.
 

Jenson Button
"Jeg tror de nye regler gøre det mere lige - det er lettere at overhale end tidligere. Og jeg tror at muligheden for en anden DRS zone vil være en stor fordel - sidste år var zonen ved start/mål ikke god nok til overhalinger. Modsat sidste år har vi fået en solid start på vores for-sæson. Det har været meget svært at læse den reelle hastighed da mange teams har holdt kortene tæt til kroppen."


Jenson Button under test i Barcelona
(Foto: Pirelli)

Lewis Hamilton
"Jeg føler mig mere afslappet og klar til en ny sæson end tidligere. Målet er at score gode point og få en god start på VM. Det lyder som om vi sigter lavt - det gør vi ikke - men på dette tidspunkt af året er det godt at huske at det er en lang sæson. Der er ingen grund til at lægge det hele i samme kurv - jeg vil elske at vinde i Melbourne, men der er stadig 19 andre løb, så det er vigtigt at få nogle gode point."


Hamilton håber at det er sådan konkurrenterne ser ham i 2012
(Foto: Pirelli)

Martin Whitmarsh
"Lav ingen fejl - det er en lang, besværlig og svær kamp. Jeg er selvfølgelig tøvende ved at give nogle forudsigelser, men mit største håb er at vi tager til Australien og leverer et verdensklasse show der viser verden at Formel 1 er tilbage - og med et brag!"

Benji

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Lewis Hamilton
  • McLaren Formula 1
  • Albert Park
  • 18/03/12 - Albert Park - Formel 1
  •