Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jenson Button forsætter hos McLaren

Formel 1 
06/10/11 

I de små kroge har der i et stykke tid været talt om at Jenson Button ville forlænge sin kontrakt hos McLaren teamet - og det er nu sket.
Igår kunne McLaren teamet offentliggøre at teamet har forlænget sin kontrakt med Jenson Button. Hvorlænge kontrakten løber er der ikke offentliggjort noget om, andet end der er tale om en fler-årig kontrakt.
 

Mange undrede sig lidt da Jenson Button valgte McLaren teamet, efter at det var slut hos Ross Brawn. Men det har vel egentlig vist sig at være en ganske god beslutning. Hidtil inden weekendens japanske Grand Prix, er det blevet til 4 sejre for teamet, samt et stort antal points. Også i denne sæson hvor han i øjeblikket ligger på en samlet andenplads, men kun med en meget svag teoretisk chance for at vinde verdensmesterskabet for kørere påny.

Selv siger han at han aldrig har været hos et team hvor han har følt sig så godt hjemme som hos McLaren. Samtidigt nyder han stor respekt i hele teamet. Lewis Hamilton siger blandet andet at om nogen så er Jenson Button først fremmest en stor personlighed på den gode måde, og så er han en fremragende holdspiller, og har været det lige siden dag 1.

Martin Whitmarsh er fuldstændig på linie med Lewis Hamilton og siger at Jenson Button er en af de dygtigste og mest respekterede kørere der nogensinde har været i teamet. Derfor har der ikke været den store betænkelighed i at forlænge kontrakten med Jenson Button.

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • McLaren Formula 1
  •