Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Andy Priaulx deltager i Race Of Champions

Race of
Champions 

06/09/11 

Race of ChampionsNår årets udgave af Race Of Champions køres i Düsseldorf d. 3 - 4 december i ESPRIT arena, så er det blandt andet med den tidligere flerdobbelte WTCC mester Andy Priaulx blandt deltagerne.
Andy Priaulx har netop givet sit tilsagn om at deltage i det årlige tilbagevendende arrangement.
 

Andy Priaulx er efterhånden godt bekendt med Race Of Champions. 3 gange er han nået til semifinalerne i det individuelle mesterskab, mens han to gange har været i finalen i Nations Cup, naturligvis for England. Begge gange måtte han med henholdsvis Jenson Button og Jason Platon, se sig besejret af Team Germany i form af Michael Schumacher og Sebastian Vettel.

I år bliver det i Nations Cup delen igen Jenson Button han skal danne makkerpar med. Og mon ikke de er opsat på at få revanche?

I øjeblikket er der 5 kørere der har bekræftet deres tilmelding til Race Of Champions i Düsseldorf. Det er:
Andy Priaulx, Jenson Button, Mattias Ekström, Michael Schumacher og Sebastian Vettel.

Arrangørerne skal dog nok få de sidste pladser besat. Blandt andet venter man på bekræftigelse fra flere kørere som er blevet mestre eller har opnået topplaceringer i deres respektive mesterskaber. Tom Kristensen har tidligere været fast deltager i arrangementet og mon ikke han også dukker op i år?

Dons

Læs mere om:
  • Andy Priaulx
  • Jenson Button
  • Mattias Ekström
  • Michael Schumacher
  • Sebastian Vettel
  • 04/12/11 - Esprit Arena - Düsseldorf - Race of Champions
  •