Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

5 x verdensmestre mødes

Formel 1 
20/01/11 

Når Formel 1 sæsonen den 13. marts 2011 fløjtes i gang på Bahrain International Circuit, sker det med en tangering af en 40 år gammel rekord.
For ikke siden 1970 har så mange verdensmestre deltaget i samme sæson. Dengang hed mestrene Jack Brabham, John Surtees, Denny Hulme, Graham Hill og Jackie Stewart.
 

I dag hedder de Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button og sidst tilkomne Sebastian Vettel. Faktisk kunne vi have haft hele 7 verdensmestre i feltet i år, hvis Kimi havde valgt at vende tilbage, som der blev spekuleret i og hvis Jacques Villenueves planer om at starte eget team var blevet til noget.

I så fald ville 7 ud af de 24 kørere have en VM titel hvilket svarer til rundt regnet 30% af den samlede grid. Sådan skulle det ikke være. Alligevel må 2011 feltet regnes for værende blandt det stærkeste hidtil set i Formel 1. Og med alle top kørerne placeret i top teams, ja så tegner 2011 sæsonen allerede nu til at kunne gå hen og blive endog meget spændende.

MiRo

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Jenson Button
  • Lewis Hamilton
  • Michael Schumacher
  • Sebastian Vettel
  •