Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lewis Hamilton frygter Monaco

Formel 1 
13/05/10 

Lewis Hamilton erkender at han frygter at der er stor mulighed for alvorlige ulykker i Monacos gader når Formel 1 feltet i den kommende weekend skal besøge de snævre gader i fyrstendømmet. Lewis Hamilton er bange for at de langsomme kørere og deres reaktioner når de bliver overhalet, vil skabe flere yderst kritiske situationer.
 

Backmarkers vil gøre livet mere end vanskeligt for de hurtigste kørere i Monacos Grand Prix. Det mener Lewis Hamilton der undervejs i det spanske Grand Prix ifølge eget udsagn havde visse problemer med især Lucas di Grassi i sin Virgin racer.

Lewis Hamilton var overhovedet ikke imponeret over Lucas di Grassis kørsel.

"Jeg ved ikke hvad i h...... han i det hele taget lavede. Det var i hvert fald ikke sikker kørsel."

Så skarp er udmeldingen fra Lewis Hamilton der i Grand Prixet overhalede Lucas di Grassi med hele 4 omgange. Jenson Button var heller ikke sønderligt imponeret over Virgin køreren, men udtrykte det dog ikke så skarpt som Lewis Hamilton. Ex Formel 1 kører og nu kommentator Martin Brundle siger at flere af de langsomme kørere nærmest er mobile chikaner, der ikke ved hvad de gør.

Lewis Hamilton frygter at den store hastighedsforskel der er mellem de hurtigste og de langsomste biler og kørere, vil give problemer især i Monaco. Lewis Hamilton er faktisk tidligere kommet med et forslag om at dele Q1 op i to dele - én session for de hurtigste og én session for de langsomste.

David Coulthard der udover at køre DTM også skriver for den engelske avis Telegraph hvor han sin faste klumme, har et forslag til langsomme teams hvor han opfordrer dem til at bruge deres avancerede GPS udstyr til at advare deres kørere om at der inden for ganske kort tid kommer en meget hurtigere bil og lade dem komme forbi.

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Lewis Hamilton
  • Lucas di Grassi
  • McLaren Formula 1
  • Virgin Racing
  •