Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jenson Button maner til besindighed

Formel 1 
22/03/10 

En hel del regelændringer til denne sæson har været stærkt kritiseret især efter årets første Grand Prix i Bahrain. Både kørere og teamchefer har været stærkt kritiske idet man siger at regelændringerne ikke har skabt flere overhalinger. Jenson Button vil ikke forsvare regelændringerne, men mener at bør lige se tiden an, og så evaluerer på dem efter flere løb, i stedet for at bedømme dem efter bare et.
 

Smallere fordæk har givet bedre balance i bilerne, men mindre grip. Dækkene har vist sig at holde længere end beregnet. Ja det kan give færre pitstops, og længere tid på banen, men har de deltagende teams så testet dækkene nok? Det er nogle af de kritikpunkter der har været rejst efter årets første Grand Prix i Bahrain.

Jenson Button kan godt forstå kritikerne, men mener også at man bør klappe hesten, og så se hvordan det går henover de efterfølgende Grand Prixer.

Han mener også selv at der var for lidt aktion i det første Grand Prix. Men dog siger han også at vinder man kan man jo ikke klage. Han siger dog også at man ikke kan vurdere de kritiserede regelændringer udfra bare et løb. Banerne er forskellige, og når alle har tilvænnet sig de nye regler ordentlig, vil en evaluering måske give et helt andet udfald.

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • McLaren Formula 1
  •