Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Første test gik godt for Fisichella

Le Mans
Series 

28/02/10 

Udover sin rolle som test- og reservekører for Ferrari i Formel 1, så har Giancarlo Fisichella også et andet job. Han er hyret som kører for det ligeledes Maranello baserede AF Corse team i Le Mans Series i GT klassen. Fredag var Giancarlo Fisichella ude at teste sin nye Ferrari F430 for første gang, hvilket skete på Vallelunga banen. Første indtryk fra testen var positivt for Giancarlo Fisichella, men det er lidt af en omvæltning måtte han erkende.
 

Vallelunga banen i Italien lagde asfalt til Giancarlo Fisichellas og AF Corse teamets første test i år. For Giancarlo Fisichella gælder det at det for ham er en helt ny bil at sidde i. Og det kunne mærkes.


AF Corse kørerne foran deres bil
(Foto: Ferrari)

Giancarlo Fisichella skal dele bilen med Jean Alesi og Toni Vilander. Med ved testen var alle teamets tre kørere, og især de to kørere med Formel 1 erfaring var for så vidt enige om deres indtryk.

Giancarlo Fisichella:
"Det gik rigtig godt, det er en meget ærlig bil at køre, men jeg skal teste den noget mere for at være helt fortrolig med den, og især for at kan finde grænserne."


Giancarlo Fisichella bag rattet i F430'eren
(Foto: Ferrari)

Jean Alesi:
"Det er en stor ære igen at være tilbage hos Ferrari, men det bliver underligt at skal dele bilen med andre, det har jeg ikke prøvet før. Nu gælder det om at lære bilen at kende, jeg ved endnu ikke hvor grænserne er."

Nogen af de forskelle de to kørere skal lære er blandt andet at der er en væsentlig forskel på motorkraft, vejgreb, vægt og aerodynamik. Men begge er klar til at tage udfordringen op.

Dons

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Jean Alesi
  • Toni Vilander
  • AF Corse Motorola
  • Vallelunga
  • Nyt ekstra job til Giancarlo Fisichella
  •