Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Nyt ekstra job til Giancarlo Fisichella

Le Mans
Series 

03/02/10 

Giancarlo Fisichella, næsten pensioneret Formel 1 kører, får et ekstra job i 2010 sæsonen. Han er blevet udvalgt til at køre med i Le Mans Series for AF Corse teamet. Teamet vil i 2010 sæson indsætte Giancarlo Fisichella i én Ferrari F430 i en af GT klasserne. Det har også været på tale at Giancarlo Fisichella skal køre med i 24 timers Le Mans løbet, men ifølge de foreløbige rapporter, er det endnu ikke besluttet.
 

Udover at skal være test- og reservekører for Ferrari teamet i Formel 1, har Giancarlo Fisichella fået et ekstra job. Han er blevet udvalgt til at køre med i Le Mans Series for AF Corse teamet i en af deres Ferrari F430 biler.

Meddelsen kommer fra Le Mans Series organisationen, der dog ikke oplyser hvilken klasse som Giancarlo Fisichella skal deltage i. Dog er det første gang at Giancarlo Fisichella skal deltage i GT løb. Det er endnu ikke klart om han også skal deltage i 24 timers Le Mans løbet. Her har Jean Alesi været på tale for AF Corse teamet. Jean Alesi er tilsyneladende blevet vraget til Le Mans Series, men kan komme på tale, eventuelt sammen med Giancarlo Fisichella til 24 timers Le Mans løbet.

Dons

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Jean Alesi
  • AF Corse Motorola
  •