Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Button stadig kun tæt på kontrakt

Formel 1 
11/11/09 

Jenson Button er stadig det bedste bud på en kører hos Brawn GP, men teamet har stadig ikke en underskrift fra verdensmesteren. Ross Brawn giver det dog 99% sikkerhed for at han igen er med i 2010.
 

For tiden er Button i Japan på ferie, så derfor trækker det også ud med at få sat en underskrift på aftalen. Derudover har Button forsøgt at slå sine slæber ind hos McLaren - i et forsøg på at presse prisen op. Brawn har allerede nu indikeret at de ikke er villige til at betale Jenson Button mere for at placere 1-tallet på deres racere. Ifølge rygterne har Button sat et prisskilt på sig selv for 2010 og skal have lidt mere end 50 millioner kroner for sin indsats - hvilket er dobbelt så meget som han har fået i løn i år.


Button skal ikke forvente en gigantisk lønforhøjelse hos Brawn til 2010
(Foto: Bridgestone Motorsport)

Godt nok har Buttons verdensmesterskab kommet på økonomisk 'monkey class', så det er naturligt at han gerne vil score kassen nu. Omvendt har McLaren også indikeret at de ikke har lyst til at gå med i en budkrig om Button - eller andre kørere for den sags skyld.

Benji

Læs mere om:
  • Jenson Button
  •