Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastien Loeb alligevel ikke med

Formel 1 
23/10/09 

Den franske rally verdensmester Sebastien Loeb kæmper i disse dage for at genvinde VM-titlen. Han er under hårdt pres for at genvinde det og har også haft sine planer om at køre med i Formel 1. Men nu tyder noget på at det alligevel ikke bliver til noget.
 

Problemet skulle efter sigende være at han ikke har den nødvendige superlicens til at køre Formel 1. Tidligere har han kørt en GP2 test for at vænne sig til at køre en åben racer. Andre mener dog mere at det skyldes at han slet og ret ikke har fået tilbudt en plads. Ligesom der er også er fare for at han ikke kan følge med resten af feltet.

Flere mener at det er bedst at den 35-årige franskmand holder sig til det han mesterer, rally.

"Sebastien er en stor mester og det vil være en skam at risikere at tabe ansigt. Det er to meget forskellige discipliner," siger Alain Prost der selv fire gange har været Formel 1-verdensmester.

Ligenu er Loebs fokus dog at få hentet en ny WRC titel - han er på jagt og skal overhale finnen Mikko Hirvonen først!

Benji

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Yas Marina Circuit
  • 01/11/09 - Yas Marina Circuit - Formel 1 - FIA F1
  • Loeb forbereder sig til Formel 1 forsøget
  •