Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Loeb forbereder sig til Formel 1 forsøget

Grand Prix 2 
01/10/09 

Den franske rally verdensmester Sebastien Loeb fortsætter med at gøre sig klar til sin forventede debut i årets finaleløb i Abu Dhabi. I næste uge tester han en GP2 racer med henblik på at blive klar til løbet i november.
 

Der er som bekendt testforbud i forhold til Formel 1 så derfor kan han ikke blot teste den Toro Rosso som det forventes at han stiller til start i. Franskmanden tester for David Price Racing når der køres test på Jerez i næste uge. Blandt andet har han også påbegyndt træning med en tungere hjelm for at få trænet nakkemusklerne - alt sammen indikationer på at han er ved at bygge formen op til et forsøg i Formel 1.

Der er ellers en del om ørerne på Loeb der overvejer hvor fremtiden skal ligge. Efter at have vundet WRC mesterskabet et rekord antal gange, er det spørgsmålet om der skal findes nye udfordringer. Blandt andet har han også vist interesse for Le Mans hvor Peugeot ville være en oplagt arbejdsgiver. Formel 1 bliver nok en kort fornøjelse, eftersom Loeb er på vej mod den sidste del af 30'erne.

Benji

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • David Price Racing
  • Yas Marina Circuit
  • 01/11/09 - Yas Marina Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •