Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Button på pole i Spanien

Formel 1 
09/05/09 

Jenson Button i Brawn har til morgendagens Spanske Grand Prix sikret sig pole-position - ikke særligt overraskende. Det var heller ikke videre overraskende at Sebastian Vettel placerede sin Red Bull på 2. pladsen.
 

Generelt var det lidt småt med overraskelserne når man kigger ned over startlisten til løbet i morgen. Rubens Barrichello hentede en 3. plads foran vel nok den eneste positive overraskelse - Massa på 4. pladsen. At kalde en Ferrari på en 4. plads for en positiv overraskelse vidner i øvrigt om hvilken mærkværdig sæson vi har gang i.

På 5. pladsen finder vi Mark Webber der trænger til nogle ordentlige resultater så han kan være på lige fod med sine nærmeste reelle konkurrenter (Button, Barrichello og Vettel). På 6. og 7. pladsen finder vi et par lidt skuffede Toyota piloter, med Timo Glock forrest.

En detroniseret mester i form af Fernando Alonso finder vi på en 8. plads. Det er så hvad det er, mere tankevækkende er det at han dermed er den bedst placerede at de tre mestre der er i feltet.

Nico Rosberg er på 9. pladsen og leder stadigvæk efter den formel der kan omsætte gode tider i frie træninger til resultater i VM stillingen. Den sidste plads i top 10 gik til Robert Kubica i BMW.

Udenfor top 10 bliver feltet ført an af Nakajima - hvilket også må kaldes en lille overraskelse. Lewis Hamilton finder vi på en 14. plads som den bedst placerede McLaren, mens Kovalainen i den anden bil holder som nr. 18.

Et sted der imellem finder vi Kimi Raikkonen på en 16. plads - igen på grund af lidt for meget selvsikkerhed i Ferrari i forhold til hvor god en tid skal være for at komme videre fra Q1.

I morgen er der således lagt op til en god duel mellem de to kørere, der, som det ser ud i øjeblikket, kommer til at kæmpe om VM - nemlig Jenson Button og Sebastian Vettel. Lad os håbe det bedste for den duel!

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • 10/05/09 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •