Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Brawn GP imponerer i tests

Formel 1 
16/03/09 

Formel 1 feltets nyeste team er også feltets hurtigste, Brawn GP har imponeret under denne uges test i Spanien
 

Brawn GP er på alt og alles læber for tiden, teamet der overtog det gamle Honda Formel 1 team, har stik imod alle odds, total domineret testdagene, da en større del af Formel 1 feltet testede i Spanien i ugens løb.
Og den nye Brawn GP bil viste ikke kun at den var hurtig, bilen har med Rubens Barrichello og Jenson Button bag rattet vist sig også at være særdeles holdbar, teamet testede uden de store problemer på Barcelona banen og satte samtidig hurtigste tid af alle teams.

"Vi har arbejdet hårdt på den nye Brawn GP 001 bil, faktisk startede vi allerede arbejdet med bilen tidligt i sidste sæson.
Vi indså hurtigt at 2008 raceren ikke var speciel god, og i stedet for at bruge enorme ressourcer på at udvikle den bil, valgte vi at fokusere på arbejdet med 2009 bilen og dermed satse alt på den kommende sæson", udtaler den nye team ejer Ross Brawn.

Det ironiske i denne situation må siges at være Honda der efter mange års hårdt arbejde og ufatteligt mange brugte penge langt om længe syntes at have udviklet en konkurrencedygtig bil, for derefter at være tvunget til at sælge deres Formel 1 team til Brawn og co.

"Indtil videre har vi kun kørt test med bilen, og det er jo altid noget andet når det virkelig gælder ved løbene, men vi har brugt meget tid på at studere de nye regler forud for sæsonen, og vi er bestemt tilfredse med de resultater vi har opnået ved testen i Spanien" afslutter Ross Brawn der forventer at afslutte forberedelserne inden Melbourne på Jerez banen i næste uge hvor Brawn GP efter planen skal køre en 3 dags test.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Brawn GP
  •