Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Erfaringen vigtigst for Brawn GP

Formel 1 
14/03/09 

Det var ventet at Jenson Button ville fortsætte hos Honda i 2009 - uanset hvem der blev de nye ejere. Briten havde allerede en kontakt med teamet og den beholder han. Men hvem der skulle være den anden kører var længe et åbent spørgsmål. Alle troede at Barrichello takkede af og lagde hjelmen på hylden efter Interlagos, men han tager en sæson mere.
 

Og det er der en grund til. For egentlig var der lagt op til at det måske skulle have været Barrichellos landsmand, Bruno Senna der skulle tage over. Men farvel til Honda og en redning af teamet kørte Barrichello tilbage til Formel 1. "Vi var meget imponerede over Bruno Sennas præstation. Han gjorde det godt i test, men på grund af manglende test og de udfordringer som vi står over for, var Rubens det foretrukne valg. Jeg mener at Rubens stadig har meget tilbage i sig," siger Ross Brawn om valget af kører.

Dermed blev det erfaringen som var det vigtigste fremfor en mulig hurtig kører som stadig skal bruge noget tid til at finde sig til rette i Formel 1. Button var aldrig et spørgsmål. "Vi havde en kontrakt med ham og vi er også meget glade for den. Og hvis vi kunne ville vi også gerne respektere den forpligtelse. Så Jenson var et automatisk valg hvis vi kunne fortsætte," siger Brawn om den britiske kører der efter sin entre mere og mere ligner en marginalkører.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Brawn GP
  •