Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Brawn GP er født

Formel 1 
06/03/09 

Som tidligere skrevet her på Motorsporten.dk har Ross Brawn købt Honda’s Formel 1 team, navnet og fremtiden synes nu på plads.
 

Det var de store aktører der var sat i spil da Honda forhandlede salget af deres Formel 1 team.
Mange millionærerne Carlos Slim (Telmex) og Richard Branson (Virgin Group) var begge sat i forbindelse med Honda, men da kontrakten skulle underskrives stod der Ross Brawn nederst på den sorte linje.

Ross Brawn var længe om at overtage Honda’s Formel 1 team, men i dag blev det så endeligt 100 % bekræftet at Honda langt om længe har solgt teamet til Brawn, og at teamet fra dags dato kører under navnet Brawn GP.

”Det har virkelig været en lang og hård proces vi har været igennem, men jeg glæder mig utroligt meget over at kunne bekræfte at Brawn GP i dag har overtaget driften og ejerskabet af Honda’s Formel 1 team”, siger den nyklækkede team ejer, der stiller til start med Jenson Button og Rubens Barrichello som kørere.

Brawn GP kørte kort efter offentliggørelsen af overtagelsen af Formel 1 teamet deres første shakedown test, det foregik med Jenson Button bag rattet.
Brawn GP får travlt de næste par dage, teamet tester først på Barcelona og derefter Jerez, inden turen går til Melbourne, Australien.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Brawn GP
  • Honda Racing F1 Team
  • Sagaen slut - Brawn køber Honda
  •