Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Sejr til Johan Jokinen i Oschersleben

Formula Renault
2.0 NEC 

08/07/08 

Efter sin 3. plads i lørdagens løb i Northern European Cup i Formel Renault 2.0 startede Johan Jokinen på pole til det andet løb om søndagen. Efter en del forvirring pga. rødt flag i starten, overtog Johan løbet og styrede det fra start til mål.
 


Johan øverst på podiet flankeret af Antonio Felix Da Costa og Daniel Aho.
(Foto: JJRacing)

Der blev skabt en del unødvendig spænding i starten, da man pludselig viste rødt flag og Johan Jokinen sammen med flere andre slukkede for motoren. Pludselig dukkede 5-sekunder-til-start skiltet op, og det lykkedes Johan at starte motoren igen og komme godt ud af hullerne.

I de første et par omgange var der lidt pres bagfra, men derefter distancerede Johan sig stille og roligt fra den nærmeste forfølger, vinderen fra løbet dagen før, portugiseren Antonio Felix Da Costa, og afstanden ved mållinjen var knap fire sekunder. Johan leverede et meget flot løb, og havde kontrol over løbet hele vejen igennem. Under løbet kørte han også den hurtigste omgang i racet.


På vej til podiet.
(Foto: JJRacing)

”Jeg kørte et stort set fejlfrit løb, og bilen fungerede perfekt. Trods en del forvirring i starten pga. af rødt flag, lykkedes det for mig at få en god start, og jeg kunne styre løbet derfra uden problemer. Stor tak til mit team, Motopark Academy, som igen havde gjort et fantastisk job og sørget for den perfekte opsætning”, siger Johan Jokinen.

Johan Jokinen ligger nu på 3. pladsen i serien med 137 points. Serien føres af finske Valtteri Bottas med 180 points med portugiseren Antonio Felix Da Costa på andenplads med 150 points, alle tre fra Motopark Academy.

”Vi er nu halvvejs med serien, så der er lang vej endnu. Næste løb er i begyndelsen af august i Assen i Holland, en bane jeg aldrig har kørt før på, så det kan blive en vanskelig opgave. Men i den form jeg er nu, er målet altid en podieplacering, siger den unge kører.

Weekendens to løb i Oschersleben kan allerede ses på RaceWorld.tv.

JJRacing


Læs også:
05.07.2008 - Johan Jokinen på pole i Oschersleben!
06.07.2008 - Johan Jokinen på podiet i Oschersleben


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Oschersleben
  •