Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Johan Jokinen på pole i Oschersleben!

Formula Renault
2.0 NEC 

05/07/08 

Johan Jokinen stiller op i denne weekend i 7. og 8. afdeling af Northern European Cup i Formel Renault 2.0 i Oschersleben i Tyskland.
 

Dagen startede fint med næsthurtigste tid i formiddagstræningen på regnvåd bane, og banen var tørret op til eftermiddagstræningen, hvor finjusteringen af både kørsel og set-up til tidtagningen senere på dagen skulle findes. Den træning blev kun halvanden omgang for Johan Jokinen, da han ramte kerben uheldigt, fik en rutchetur og ødelagde ophænget i højre forhjul, og Johan skulle stille op til 1. tidtagning uden træning på tørt underlag overhovedet.


Sådan!
(Foto: JJRacing)

I den første tidtagning fik Johan kørt 5-6 omgange, og nåede dog at sætte 5. hurtigste tid. Til den 2. tidtagning skulle erfaringerne fra den første så bruges, og det må siges lykkedes godt, da Johan besatte pole position med enkelt fri, flyvende omgang.

”Vi bestemte os til at bruge den første tidtagning til at finde ud af, hvor meget jeg kan stole på dækkene, og satse hele butikken i den anden. Desværre var der en afkørsel lige foran mig, hvilket ødelagde to af mine ellers hurtige omgange, men det lykkedes for mig til sidst at nå en fri omgang, og det viste sig at være nok. Nu må jeg forsøge at få så meget som muligt ud af min 5. plads i den første tidtagning i lørdagens race, og på søndag er målet naturligvis at stå øverst på podiet”, siger Johan Jokinen.

Løbet kan ses på raceworld.tv.

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Oschersleben
  •