Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Larbre trækker sig fra Le Mans Serien

Le Mans
Series 

01/05/08 

Larbre Competition har truffet den svære beslutning, at de trækker sig fra 2008 Le Mans Serien. Beslutningen skyldes at de har valgt at koncentrere kræfterne til FIA GT mesterskabet, og 24 timers løbet på Le Mans.
 

Det franske team har altid været glade for at køre med i serien, som de vandt i 2006. Teamet havde også planer om at køre med i hele 2008 sæsonen, men det blev kun til et enkelt løb med en Saleen S7R, der blev de nummer to i deres klasse.

Tingene har ændret sig for teamet siden Le Mans Series sæsonen gik i gang, fordi det er nu Labre teamet der servicere Scuderia AC Argentina's FIA GT bil i 2008, samtidig med at de har deres egen bil i FIA GT og FFSA GT, på den baggrund løb teamet tør for tid til også at køre Le Mans Series i år.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Larbre Competition Team
  •