Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

René Prang opereret igen

Super
Challenge 

12/04/08 

MC-Basen Super ChallengeRené Prangs ufrivillige pause i roadracing blev formentlig forlænget forleden dag, dag han på ny måtte gennem en 3½ timer lang operation i det ene ben på Regionshospitalet Viborg.
 

René Prang pådrog sig 2 komplicerede benbrud på skinnebenet da han langfredag styrtede under træning i Spanien. En uge efter uheldet, som gik med hjemtransport og karantæne, blev han opereret, og fik sat et langt søm sat ned gennem skinnebenet. Efterfølgende røntgenbilleder viste imidlertid at benet ikke var sat ordentligt sammen, men der skulle gå yderligere otte dage før der endelig blev taget stilling til en ny operation. Det var også otte dage med ulidelige smerter for René Prang, der ikke husker at nogle af hans mange andre skader gennem årene har været så smertefulde.

Mandag gennemgik han således en ny operation foretaget af 3 kirurgiske specialister, hvor skruer og søm blev fjernet og erstattet af nyt. Det viste sig at brudene var noget mere komplicerede end først antaget. Efter operationen og nye røntgenbilleder, ser det ud til at benet nu er lappet rigtig sammen.

Det er tre uger siden uheldet indtraf, så utålmodigheden med at komme ud af sengen, er derfor også ved at melde sig hos René Prang. Hans ser frem til at komme på benene igen og i gang med genoptræning, inden han på ny er klar til at sætte sig sadelen på den nye Ducati 1098R .

Et comeback til åbningsløbet d. 4. maj på Jyllandsringen, er dog næppe realistisk.

Erling Prang


Læs også:
René Prang pådrog sig et alvorligt brud på benet
Læs mere om:
  • René Prang
  •