Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jubelår for Williams teamet

Formel 1 
26/03/08 

Det er ikke blevet til mange succeser for Sir Frank Williams i de senere år. Men på et punkt får han lov til at overhale Ferrari. Nærmere bestemt - Enzo Ferrari.
 

2008 bliver noget af et jubilæumsår for Sir Frank Williams og teamet i det hele taget. Flere jubilæer rundes i denne sæson. En af de mere markante er den situation at Sir Frank Williams i år vil overhale selveste Enzo Ferrari som den person der har stået bag et team i flest Grand Prixer.


(Foto: Bridbestone)

Det er 39 år siden at Williams for første gang deltog i et Grand Prix. Dette skete i en privat anmeldt Brabham hvor man stod bag Piers Courage. Det skete i det spanske Grand Prix. I år vil man køre Grand Prix nr. 600 hvilket vil ske i Monacos Grand Prix.

Men der er mere:
Det er også i år at man kan fejre 30 året for én Patrick Head designet bil.
Det tyrkiske Grand Prix vil lægge asfalt til Grand Prix nr. 500 for Williams Grand Prix Engineering. Og i det italienske Grand Prix vil man køre Grand Prix nr. 500 som egentlig konstruktør.


(Foto: Bridbestone)

Og for at runde tingene af, så vil man i løbet af i år runde 50.000 kørte omgange i forbindelse med et Grand Prix.

Dons

Læs også:
17.01.2008 - Williams svinger paletten
Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •