Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vettel bliver hos Toro Rosso

Formel 1 
20/03/08 

Det unge tyske stortalent Sebastian Vettel er en ombejlet herre! Som omtalt her på Motorsporten.dk i sidste uge, er Vettel et emne for både Ferrari og BMW Sauber! Efter sin udmærkede præstation i kvalifikationen i Melbourne er ”aktieværdien” steget yderligere og flere ser Sebastian Vettel som et af tidens allerstørste talenter i Formel 1.
 

2008 er Sebastian Vettels første hele sæson i Formel 1 og teamchef Gerhard Berger er nu helt fremme i skoene og afviser at ”sælge” stortalentet til et topteam.

Gerhard Berger:”Sebastian Vettel bliver hos os til 2010, det kan der ikke rokkes ved. Et skift til et andet team står ikke til diskussion. Vi handler ikke med vores kørere, vi er ikke en fodboldklub, men et racingteam. BMW kan godt glemme alt om Vettel, bortset fra de gode minder!” (Berger er tidligere rådgiver for BMW-Sauber og Vettel var ”stand-in” for Kubica i 2007).


Sebastian Vettel bliver hos Gerhard Barger og Toro Rosso teamet.
(Foto: GEPA Pictures)

Omvendt tror Gerhard Berger ikke, at Vettel er interesseret i at komme væk fra ”Toro Rosso”:
”Sebastian ved, hvad han har hos os, vi er et homogent team i udvikling. Hos os kan han udvikle sig stille og roligt. Jeg er sikker på, at han har potentialet til at blive verdensmester! – og i øvrigt er Sebastian er herlig og ”ligetil” gut!”

Vettel har jo været i overskrifterne omkring det australske Grand Prix, dels for den flotte kvalifikation, og dels med rygterne om forbindelse til Ferrari.

Senest er ”Toro Rosso” jo sat til salg, så måske man kan købe en ”samlet pakke”, fremadstormende Formel 1 team inkl. kommende verdensmester!

Læs også:
18.03.2008 - Toro Rosso til salg
15.03.2008 - Sebastian Vettel til Ferrari?

Them

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • BMW Sauber F1 Team
  •