Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastian Vettel til Ferrari?

Formel 1 
15/03/08 

Silly saison burde vel være et overstået kapitel, nu da 2008 sæsonen for alvor er i gang!
Ikke desto mindre er der allerede nu ”gode rygter” i gang.
 

Officielt er Luca Badoer Ferraris reservekører, men uden at genere den gode Luca, så er hans fremtidsudsigter hos Ferrari næppe gode.
Allerede i 1999 da Michael Schumacher kørte galt under det britiske Grand Prix og var ude i længere tid, valgte Ferrari at skrive kontrakt med finske Mika Salo som ”Schumi-erstatning” og teamkammerat med Eddie Irvine (Salo var flere gange hurtigere end den nye ”førstekører” Irvine, men måtte ”slippe gassen” og lade Eddie passere bl.a. på Hockenheim).

Det virker overvejende sandsynligt, at Ferrari i nærmeste fremtid vil præsentere en ny officiel reservekører. Det har fået spekulationerne frem hos flere tyske medier bl.a. det anerkendte blad ”Sport Bild” og internet-siden ”Motorsport-Total.com”. Her mener man at vide, at Ferraris teamchef Stefano Domenicali allerede har taget kontakt til Sebastian Vettel.

Herfor taler selvfølgelig, at Scuderia Toro Rosso kører med Ferrari-motorer og at en af ejerne Gerhard Berger stadig har god kontakt til Ferrari, hvor han kørte flere sæsoner i slutningen af 80´erne og midt i 90´erne.

Et skifte til Ferrari er dog langt fra sikkert. Allerede da Vettel skiftede fra BMW-Sauber til Toro Rosso inden denne sæson, var der problemer. Begge teams mente nemlig, at have en gyldig kontrakt på stortalentet, som debuterede i BMW-Sauber på Indianapolis, som ”erstatning” for polske Robert Kubica, som havde en voldsom ulykke i det canadiske GP kort forinden.


Er Sebastian Vettel et emne hos Ferrari?
(Foto: GEPA Pictures)

BMW-Sauber har angiveligt en klausul i en kontrakt, som gør det muligt at hente Vettel til team´et i 2010. Uanset hvad, hvis bare den unge tysker gør en god figur i den efterhånden ganske gode Toro Rosso, så synes F1-fremtiden at være sikret!

Med vanlig tysk grundighed, har de ovennævnte medier selvfølgelig også ”fod på” unge Vettels fritidsinteresser! Sebastian Vettel er lidenskabelig Beatles-fan og så seriøst at han kun ønsker at eje Liverpool-drengenes musik på vinyl ( LP´er)!

Them

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Scuderia Ferrari
  •