Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT

Larbre Competition vender tilbage til FIA GT

FIA GT 
19/02/08 

Larbre Competition kommer tilbage til FIA GT Championship i 2008, og denne gang med en Saleen S7R i GT1 klassen. Bilen skal køres af Gregory Franchi og Vincent Vosse.
 

Franske Larbre Competition har de seneste to år deltaget i Le Mans Series, hvor de vandt både køre og team mesterskabet i 2006. Teamet er ikke ukendt med FIA GT hvor de tidligere har vundet 4 mesterskaber.


(Foto: Larbre Competition / Pole.uk.com)

Teamet har i år udskiftet deres Aston Martin DBR9 med en Saleen. Umuddelbart et mærkeligt valg!
Men har du set den bil køre? Det var en fantastisk oplevelse at opleve den med team Oreca, der de senest år har kørt med bilen, og de har formået at gøre den til en vinderbil, til trods for at bilen absolut ikke kan kaldes foren ny racerbil.


(Foto: Larbre Competition / Pole.uk.com)

Det skal blive spændende at følge Labre teamet i deres forsøg på endnu engang at vinde FIA GT mesterskabet, og så gør det jo ikke noget at de har en flot racerbil.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Larbre Competition Team
  •