Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India sætter dato for kørerpræsentation

Formel 1 
05/01/08 

Force India, teamet der opstod da inderen Vijay Mallya samt den hollandske Mol familie opkøbte Spyker Formel 1 teamet, har meddelt at de vil præsentere deres kørere den 11. januar, men hvem bliver det?
 

Med gårsdagens udmelding om at Giedo van der Garde havde skrevet kontrakt med P1 Motorsport, om endnu en sæson i World Series by Renault, er en af deres kandidater væk.
Tidligere var også den tidligere Toyota Formel 1 kører Ralf Schumacher med i billedet, men han har nu meddelt at han holder et sabbatår fra Formel 1 sporten, for måske at deltage i DTM serien.

Det regnes fortsat som helt sikkert at Adrian Sutil skal køre den ene af Force Indias Formel 1 racere, men hvem er så stadig med i kampen om den anden plads?
De kørere som stadig sættes i forbindelse med Force India er Giancarlo Fisichella, Roldan Rodriguez, Franck Montagny, Christian Klien og Vitantonio Liuzzi.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Force India
  •