Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Van der Garde fortsætter i WSR

Formula Renault
3.5 Series 

04/01/08 

Hollænderen Giedo van der Garde der i 2007 deltog i World Series by Renault, var blandt de kørere der var i betragtning til en af pladserne i Force India Formel 1 teamet, men nu har han meddelt at han fortsætter i samme klasse i 2008.
 

2007 sæsonen kørte Gideo van der Garde for Victory Engineering i World Series by Renault, hvor de sammen placerede sig på 6. pladsen i mesterskabet.
Sideløbende med deltagelsen i World Series by Renault testede den 22 årige hollænder også for Spyker Formel 1 teamet, som var meget tilfredse med hans arbejde.

6. pladsen i World Series by Renault mesterskabet, samt tilfredsheden med hans indsat i Spyker teamet, var en væsentlig faktor til at Giedo van der Garde hurtigt blev nævnt som mulig kører i Spyker teamet efter at det blev opkøbt og omdøbt til Force India.
Men nu har Giedo van der Garde meddelt at han tager endnu en sæson i World Series by Renault, hvor han den kommende sæson skal køre for P1 Motorsport.


Giedo van der Garde bliver i World Series by Renault, men skifter team.
(Foto: Spyker F1.)

Giedo van der Garde testede to dage med P1 Motorsport efter sæsonafslutningen, og den test forløb så godt at det blev det team han satsede på i 2008:
"Jeg er stolt over at kunne præsentere kontrakten med P1 Motorsport. Det var en svær beslutning, da jeg havde flere gode tilbud på hånden i både World Series by Renault og Grand Prix 2. Det er helt min egen beslutning. Jeg vil vinde igen, og det er jeg overbevist om at jeg kan sammen med P1 Motorsport" - udtaler han.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Giedo van der Garde
  • P1 Motorsport
  • Victory Engineering
  •