Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel BMW

Dear Schilling med i kampen

Formel BMW 
19/12/07 

- om Formel BMW Asien scholarship
Det er lykkeds mig at få en plads til Dear Schilling i Formel BMW Asien’s scholarship testen, som en ud af de 26 unge kørere mellem 16 og 21 år, fra 10 asiatiske nationer inklusiv Australien.
 

Dear Schilling's mor er fra Thailand, og hans far (Dan Schilling) er fra Danmark, hvilket vil sige at han kan betragtes som værende fra både Asien og/eller fra Danmark i deres øjne. Derfor lykkedes det for mig at få en plads til ham, som en ud af de 26 kørere, der skal konkurrere om de 3 ledige pladser, der giver et scholarship på 50.000 €uro per kører, til at hjælpe med at dække omkostningerne, som er ca. 200.000 €uro for en sæson i Formel BMW Asien serien.
Udover pengene vil de udvalgte kørere også få mulighed for at deltage i BMW Motorsports uddannelsels- og coachingprogram.

Testen på Malaysia's Sepang International Circuit gik godt, mener vi, da de fleste kørere blev irettesat det meste af tiden, mens der kun var gode ting at sige om Dear's kørsel.
Han var det meste af tiden mellem de 7-8 hurtigste, og var meget hurtig til at lære nye ting, en ikke uvæsentlig faktor med tanke på at kørerne blev bedømt på både talent, personlig fremtoning, fysisk form samt ikke mindst evnen til at lære nye ting - hurtigt.

Yderligere to danske kørere tester Formel BMW i disse dage, det er Kevin Magnussen og Michael Klitgaard Christensen der er på Circuit de Catalunya i Spanien, hvor de deltager i en tilsvarende test rettet mod Formel BMW Euro serien.
Kevin Magnussen tester med Raikkonen Robertson Racing, mens Michael Klitgaard Christensen tester med MotaWorld.

Fredag bliver det oplyst hvem som har vundet Formel BMW Asien scholarship programmet, så alle fingre er krydsede for Dear her i Thailand.

Thomas Raldorf


Læs også:
18.12.2007 - Kevin Magnussen skal teste Formel BMW
Læs mere om:
  • Dan Schilling
  • Dear Schilling
  •      ASETEK SIMSPORTS