Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW

Kevin Magnussen skal teste Formel BMW

Formel BMW 
18/12/07 

Kevin Magnussen, søn af den danske racerstjerne Jan Magnussen, rejste i dag til Spanien, hvor han onsdag og torsdag skal deltage i en Formel BMW test på Formel 1 banen Circuit de Catalunya.
 

Testen, der er kommet i stand gennem et sponsorat fra Alterna Group, er et led i Kevins forberedelser til 2008 sæsonen, hvor han debuterer i Formel Ford. De to testdage med Team Motaworld er ikke med henblik på en sæson i Formel BMW, men skal udelukkende give Kevin Magnussen mere erfaring i de hurtige Formel biler.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det bliver helt vildt" fortæller Kevin Magnussen. "Jeg glæder mig til at komme ned og køre på en rigtig hurtig bane. Ideen med testen er, at jeg skal lære så meget som muligt og få kørt en masse kilometer. Jeg skal have noget fart i kroppen og få noget mere erfaring med Formel biler, så jeg kan få lagt vanerne fra gokart bag mig. Der er ikke noget pres på, men jeg vil selvfølgelig gerne gøre det så godt jeg kan, men det bliver helt nyt at køre med så meget downforce. Jeg har trænet banen på Playstation og den er hurtig, så det giver da sommerfugle i maven at skulle ud og køre på en rigtig Grand Prix bane."


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Circuit de Catalunya
  •