Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ross Brawn på plads

Formel 1 
05/12/07 

- mens Button udelukker sejr i 2008
I går tirsdag var første gang at Ross Brawn viste sig offentligt sammen med sit nye team. Det skete på Jerez banen hvor en del teams tester i denne uge.
 

Ross Brawn var tirsdag på plads sammen med Honda testteamet på Jerez banen. Selvom testen varer 4 dage, så var det kun planen at Ross Brawn ville være til stede den første dag. Selv indrømmer han at det i første omgang var for at få et første indtryk af hvordan der arbejdes.

"Jeg ville i første omgang have et nærmere kig på teamet, møde dem og se hvordan de arbejdede."

Ross Brawn indrømmer også at en kontraktforlængelse med Ferrari for så vidt aldrig var aktuel, selvom der blev ført forhandlinger. Han fortæller at allerede da han forlængede kontrakten med teamet ved udgangen af 2004 med 2 år, så ville det være den sidste kontrakt med Ferrari. Det skulle slutte efter 10 år i teamet.

Med hensyn til Hondas kørere, Jenson Button og Rubens Barrichello, mener han ikke at de på noget tidspunkt har været i fare for at miste deres sæde. Flere har talt om at Fernando Alonso skulle være på vej til Honda, men det afviser Ross Brawn. Han mener at potentialet i begge kørere er så stort at det ikke har været grund til at skubbe en af dem til side. Derimod mener han at der er et større arbejde at gøre i teamet som helhed. Det er ikke kørerne der skal hænges ud for teamets dårlige resultater i 2007 sæsonen.

Og netop den ene af hans kørere, Jenson Button, hylder tilgangen af Ross Brawn til teamet. Jenson Button mener at her får teamet en kapacitet på det tekniske område som har manglet i teamet i lang tid. Jenson Button maner dog også til besindighed. Han mener ikke at Honda vil være i stand til at køre sig til sejre i 2008, men at man hastigt vil nærme sig toppen. Først i 2009 skal man forvente at se Honda være med til at kæmpe om sejre, og evt. være med i mesterskabskampen.

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Honda Racing F1 Team
  • Jerez
  •