Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Audi tilbage i STCC i 2009

Swedish
Touring Car
Championship 

27/11/07 
Yokohama

- siger Tommy Kristoffersson
Efter Audi i sidste uge meddelte at de trak sig ud af STCC, skulle man tro at KMS teamet var rystet, men de er allerede i gang med planlægningen for 2009.
 

”Nu er det vores opgave at finde nye løsninger, vi har et stærkt team med mange kvaliteter” siger team ejer Tommy Kristoffersson. KMS har i de sidste ti år taget fem mesterskabstitler med Audi i STCC. Sidste gang var i 2006 med Thed Björk.


Næste år er Audi ikke i front af STCC feltet.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Efter at Audi meddelte at de ikke vil udvikle en racerbil af den nye Audi A4 model til næste sæson, er samarbejdet sat på pause.
”Vi havde naturligvis gerne set at vi kunne bygge nye biler, og forsætte med at kører i STCC, Audi er en af de store mærker indenfor motorsporten, og vi sammen haft en stor fremgang” - fortæller Tommy Kristofferssen.

KMS teamet har dog ikke planer om at holde pause i næste sæson, men vil dukke op i en racer klasse inden for STCC løbs weekenderne.
”Det bliver et afbræk, men målsætningen er at komme tilbage, vi sigter stenhårdt på et fremtidigt samarbejde med Audin og stå på startstregen med nye biler i 2009” - slutter Tommy Kristoffersson.

Selch

Læs også:
27.11.2007 - Ingen STCC for Audi i 2008
Læs mere om:
  • Tommy Kristoffersson
  • KMS
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: