Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Ingen STCC for Audi i 2008

Swedish
Touring Car
Championship 

25/11/07 
Yokohama

Efter ti års fremgangsrige sæsoner og fem mesterskabs titler i Swedish Touring Car Championship sammen med KMS teamet, står det nu klart at Audi ikke deltager i denne klasse i sæsonen 2008.
 

Overordnet skyldes det at Audi ikke udvikler en ny racerbil, ud fra den Audi A4 som kommer i 2008. Så sent som i sæsonen 2006 stod Audi og KMS for femte gang som mesterskabs vindere i STCC. Derfor har Tommy Kristofferssons TMS – Kristoffersson Motor Sport – valgt ikke at stille op i STCC i næste sæson.

Beslutningen er blevet taget efter at det ligger fast, at Audi ikke har valgt at udvikle den nye Audi A4 efter Sport 2000 reglementet. I forbindelsen med lanceringen af en helt ny model valgte Audi AG og Audi Motorsport at prioritere udviklingen af deres nye DTM racer.

”Vi havde gerne set Audi på startstregen i STCC også i næste sæson, da vi har imponerende historie bag os sammen med KMS og Tommy Kristoffersson. Teamet har lavet en enestående indsats for Audi gennem årene, men at kører yderligere en sæson med denne model, når en helt ny A4 model lanceres føler vi ikke er et rigtig godt alternativ” - fortæller Jens Wetterfors, der er chef for Audi i Sverige.

Kommentaren fra teamet er meget rolig, og lyder som følger:
”Vi havde naturligvis gerne set at vi kunne bygge nye biler, og forsætte med at kører Audi'er i STCC. Audi er et af de absolut største mærker inden for motorsport, og sammen har vi nået fantastiske fremgang. Nu bliver det en opgave at finde på en ny løsning, for vi har et stærkt team med mange kvaliteter” - udtaler Tommy Kristoffersson.

Selch

Læs mere om:
  • Tommy Kristoffersson
  • KMS
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: