Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Den hurtigste og de historiske

Baner 
16/11/07 

- vil være tilstede til Motorsportsdagen
Når Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA i morgen slår portene op for årets Motorsportsdag, så vil både Danmarks hurtigste racerbil, samt de historiske racere være en del af udstillingen.
 

Som en værdig repræsentant for de allerhurtigste racerbiler - Top Fuel Dragsterne - kommer Stig Neergaard, der sluttede på 2. pladsen ved European Finals på Santa Pod i England.
Stig Neergaard har til denne sæson fået en helt ny racer som er god for omkring 500 km/t. på blot 5 sekunder!


Stig Neergaard's nye Top Fuel dragster.
(Foto: Neergaard Top Fuel Racing)

I den modsatte ende af motorsportsskalaen finder vi de historiske racere, uden at de dog af den grund behøver at være langsomme af den grund.
Et bevis herfor præsenterer Claus Bjerglund der kommer med sin Leyton House Porsche 962 Le Mans racer.


Claus Bjerglund kommer med denne smukke Porsche 962 Le Mans racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den hjemlige historiske klasse er også repræsenteret, og det bliver også med en Porsche racer, omend af en helt anden kaliber.
Den lokale kører Nikolaj Maarslet Madsen præsenterer en lidt usædvanlig model i racersammenhæng, nemlig den Porsche 914-6 som han har kørt med stor succes denne sæson.


Nikolaj Maarslet Madsen repræsentere de historiske racere med sin Porsche 914-6.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frisk fra podiet i Barcelona
Selv om det ville være en frækhed at betegne en Tatuus Formel Renault 2000 som historisk, så er den dog historie for Formula Masters køreren Kasper Andersen.
Kasper Andersen har tidligere vundet Formel Renault 2000 mesterskabet for Team Formula Sport, og netop den racer han vandt mesterskabet i bliver udstillet i forbindelse med Motorsportsdagen på Ring Djursland.


Kasper Andersen vandt Formula Masters løbet på Anderstorp, nu kan du møde ham og hans tidligere racer på Ring Djursland i morgen i forbindelse med Motorsportsdagen på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

I år har Kasper Andersen kørt med stor succes i den nye International Formula Masters serie, hvor han blandt andet vandt regnvejrsløbet på Anderstorp i Sverige. Og senest har han deltaget i den internationale Formel 3000 serie, hvor han også sluttede det sidste løb på podiet.


Hr. Nielsen

Læs også:
02-11.2007 - Program for Motorsportsdagen på Ring Djursland
14.11.2007 - Der bliver masser at se på
15.11.2007 - Nyt dansk topnavn gæster lørdagens Motorsportsdag
Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Ring Djursland
  •