Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det bliver B&B hos Honda i 2008

Formel 1 
20/07/07 

Det bliver mere og mere almindeligt i Formel 1 kredse at både 'Silly-season' og kørerkontrakterne bliver indgået tidligere og tidliger på året, i år er ingen undtagelse, for nu har Honda teamet meldt ud at de har begge deres kørere på plads til 2008 sæsonen.
 

Det bliver B&B hos Honda i 2008, hvilket betyder at både Jenson Button og Rubens Barrichello fortsætter i teamet.
Honda har valgt at satse på de to kørere, for at sikre stabilitet i teamet, og for at kunne trække på deres mange årige erfaring i Formel 1, samt i Honda teamet i særdeleshed.


Jenson Button (tv.) og Rubens Barrichello (th.) fortsætter hos Honda teamet i 2008, mens der går rygter om af testkøreren Christian Klien (i midten) skifter til Spyker teamet.

2008 sæsonen vil blive Jenson Buttons 6. sæson i teamet, mens Rubens Barrichello tager hul på sin 3. sæson for japanerne.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Honda Racing F1 Team
  •