Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Det går helt efter planen

Danish Endurance
Championship 

13/07/07 

DEC - Danish Endurance Championship- på Ring Djursland
Forberedelserne til sæsonens sidste løb på Ring Djursland er i fuld gang, og der er her tale om forberedelser lidt udover det sædvanlige, da der skal laves et helt nyt baneforløb.
 

Når banen den 25. august slår portene op til lørdagens program, er det den velkendte og meget udfordrende asfalt bane der skal køres på.
Dagen er sat af til to klasser, Danish Endurance Championship samt 1600 Challenge. Førstnævnte klasse skal ud i en fri træning, en tidtagning samt et 4-timers løb, mens 1600 Challenge kørerne skal køre en fri træning, en tidtagning samt to heat.

Søndag den 26. august står fuldstændig i Rally Cross'ens tegn, og det er i denne forbindelse at de store forberedelser nu er i gang.
De sidste 26 sæsoner har der ikke været kørt Rally Cross på Ring Djursland, så man er nu i gang med de sidste detaljer omkring planlægningen af den nye Rally Cross bane, så entrepenøren kan gå i gang med gravearbejde og fundering i uge 30, og i uge 31 kommer NCC for at lave det nødvendige asfaltarbejde for at banen kan være raceklar.


(Foto: Fonden Ring Djursland Motorsport)

Ring Djurslands faste løbsleder Bent Tilsted Rasmussen ser frem til en spændende løbsweekend:
"Vi ved at der er fuldt tegnet til løbet i Danish Endurance Championship, og sammen med 1600 Challenge bilerne giver det et fuldt program om lørdagen, men vi håber at vi kan slutte så tidligt, at også Rally Cross kørerne kan nå en kort test af banen lørdag eftermiddag - hvilket nok skal blive spændende, da banen ser ud til at blive meget hurtig" - udtaler Bent Tilsted Rasmussen - "interessen for søndagens Rally Cross løb er meget stor, ikke kun blandt klassens faste kørere. Flere af de kørere der har være mere eller mindre inaktive her på det sidste, taler nu om at tage raceren ud af 'hønsehuset' igen, for køre på Ring Djursland det skal de da! Ligeledes er interesse stor blandt Rally Cross kørerne i både Norge og Tyskland, og vi forventer mindst 10 kørere fra hvert af disse lande, og det selv om løbet 'kun' tæller til Dánmarks Mesterskabet."

Læs også:
13.05.2007: Nu er det helt sikkert - igen Rallycross på Ring Djursland


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 25/08/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •