Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Nu er det helt sikkert
- igen Rallycross på Ring Djursland

Baner 
13/05/07 

Med genindførelsen af en Rally Cross banen på Ring Djursland, vender den spektakulære klassen tilbage til en af de baner, som nok har givet klassen de mest spændende løb tidligere.
 

De sidste par sæsoner er der sket store forandringer på Ring Djursland, og de driftige folk stopper ikke ved det.
Der vil fortsat blive forbedret på det eksisterende anlæg, asfaltbanen, samtidig med at man i år vil anlægge en Rallycross bane.


(Grafik: Fonden Ring Djursland Motorsport)

Rallycross sporten har stolte traditioner på Ring Djursland, hvor den tidligere bane blev betegnet som en af europas bedste baner på det tidspunkt.
Men i forbindelse med EM-løbet på banen 1981, så kørte man det hidtil sidste Rallycross løb på Ring Djursland.

26 år efter EM-løbet kommer Ring Djursland igen til at huse et Rallycross løb, det sker í weekenden den 24. og 25. august, hvor den nye bane indvies med en afdeling af Danmarks Mesterskabet.

I forbindelse med et møde på banen lørdag den 27. januar, gav samtlige de fremmødte Rallycross kørere banen deres 'godkendelse'.

For yderligere at give Rallycross weekenden et ekstra pift, har løbsledelsen på Ring Djursland allerede nu sendt invitationer til mange tyske Rallycross klubber.

Ring Djurslands kalender for 2007:

28. og 29. april - Træning samt Danish Endurance Championship
12. og 13. maj - DM Motorcykel weekend
26. og 27. maj - Special Saloon Car Festival 2007
11. og 12. august - DM Motorcykel weekend
25. og 26. august - Rallycross samt Danish Endurance Championship

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •