Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nyt job til Toyotas teamchef

Formel 1 
01/06/07 

Toyota har tidligere meddelt at teamets nuværende teamchef fratræder ved udgangen af juni måned. Et nyt job venter på ham i Japan.
 

Sidst i april måned offentliggjorde Toyota at teamchefen for mærkets Formel 1 team træder tilbage ved udgangen af juni måned. Det er også rigtigt. Oprindeligt blev det meddelt at man havde et job til ham hjemme i hovedkoncernen. Og nu har man så meddelt hvor han skal arbejde.

Tsutoma Tomita får fornøjelsen af at blive ny bestyrelsesformand for Fuji Speedway. Og netop Fuji Speedway er for så vidt aktuel for Tsutoma Tomita. Det er her at årets Japanske Formel 1 Grand Prix skal køres for første gang siden 1977.

Tsutoma Tomita udtaler selv i forbindelse med offentliggørelsen af hans nye job, at han glæder sig til jobbet, som blandt andet stadig vil holde ham tæt på Formel 1 sporten. Og ikke så mærkeligt så håber han også på at Toyota vil få succes, og det bedste sted at vise det er på hjemmebanen. Fuji Speedway er ejet af - Toyota.

Læs også:
26/04/07 Toyotas teamchef træder tilbage

Dons

Læs mere om:
  • Fuji
  •