Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Monacos GP – Honda preview

Formel 1 
23/05/07 

Det er overhovedet ikke gået Hondas vej i år. Adskillige problemer har skabt en utrolig dårlig sæsonstart for teamet.
 

I pressemeddelelserne fra teamet skjuler man frustrationerne godt. Intet tyder på at det ikke går teamets vej. Men man kan dog se både på resultatlisterne og i Grand Prixerne at der er meget at arbejde på. Især nu hvor juniorteamet Super Aguri har fået sit første point, og hvor Honda endnu ikke har scoret nogen.


"Earth" bilerne skal snart præstere noget
(Foto: Honda Racing F1)

Der arbejdes dog videre i teamet, og blandt andet blev der tilbragt nogle dage på Paul Ricard banen i sidste uge hvor man testede og forberedte sig til de kommende Grand Prixer. Hvad der er testet oplyser man ikke konkret, men mon ikke at den meget specielle konfiguration af det aerodynamiske setup til Monacos snævre gader, har været et af de absolutte hovedpunkter? Her er der tale om især front- og hækvinger.

Rubens Barrichello ser frem til Monacos GP fordi at netop er synes han at kvalifikationen er yderst spændende. Den kan sikre et godt resultat. Også pitstop strategien er yderst vigtig ifølge Barrichello. Den kan skabe luft – både foran og bagud – dermed give bedre muligheder. Det samme noterer Jenson Button sig. Ydermere bemærker han også at det mekaniske greb bare skal fungere her, ellers er der udsigt til et dårligt resultat.


Ny data og udvikling skal sende Honda frem i feltet
(Foto: Honda Racing F1)

Ellers må man jo sige at Honda har noget at kæmpe for hvis ikke det skal gå helt galt. Juniorteamet kan meget vel hente sig yderligere points i Monaco, ligesom at Honda da også selv forventer at de mange data man har hentet sig i de seneste tests og Grand Prixer, snart skal udmønte sig i bedre resultater, hvilket for Hondas vedkommende må betyde points. Selv siger Honda at de data man har hentet, vil komme til udtryk i flere forbedringer på bilen i de kommende Grand Prixer.

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Honda Racing F1 Team
  • Monte Carlo
  • 27/05/07 - Monte Carlo - Formel 1 - FIA F1
  •