Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Frank Biela overtager Toms racer

DTM 
02/05/07 

DTMTysk erstatning for Tom K i weekenden
Eftersom Tom Kristensen ikke bliver klar til den kommende weekends race på Oschersleben, har Audi fundet en af deres rutinerede kørere frem. Frank Biela, der tidligere har delt succes'er på Le Mans med Tom Kristensen overtager sædet.
 

Frank Biela har kørt DTM i flere omgange, men den seneste sæson han deltog i - det var i 2004 - var ikke den store succes. Danskeren har dog, efter samråd med lægerne og ledelsen i Audi, valgt at stå over på 'dansker-banen' Oschersleben. "Vores køreres helbred er af højeste vigtighed. Vi ønsker at give Tom muligheden for at komme sig helt inden han kravler tilbage i cockpittet på sin A4 DTM. Når man tager uheldets alvor i betragtning, behøver det simpelthen tid," siger Dr. Wolfgang Ullrich.

Det er med meget kort varsel at Frank Biela skal melde sig klar for DTM. Den nu 42-årige tysker er ellers meget optaget af arbejdet med dielsel raceren Audi R10 TDI, men får lige tid til at være reserve, iøvrigt med kollegaen Marco Werner, der erstatter Alexandre Premat. "Jeg ved selvfølgelig godt hvor tæt det er i DTM og hvor svært det bliver at komme ind i en sæson uden test. På den anden side har jeg hørt at den nye A4 DTM er god at køre," siger Frank Biela som selvfølgelig vil gøre sit til at være en stærk erstatning. "Jeg ved at han vil sidde foran TV'et derhjemme og krydse fingre for mig. Selvfølgelig er jeg glad for at køre dette løb og chancen for at starte i DTM igen, men jeg ville selvfølgelig helst have set at det var under andre omstændigheder," siger Frank Biela meget sympatisk.


Frank Biela vender tilbage til DTM - sidste gang han kørte DTM var i 2004
(Foto: Audi Motorsport)

Dermed bliver det første gang siden 2003 at der ikke er dansk deltagelse i et DTM løb. Vi håber alle at Tom Kristensen vender stærkt tilbage på Lausitzring i weekenden 19.-20. maj.

Læs mere:
Tom Kristensen ikke klar endnu

Benji

Læs mere om:
  • Frank Biela
  • Tom Kristensen
  • 06/05/07 - Oschersleben - DTM
  •