Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom Kristensen ikke klar endnu

DTM 
02/05/07 

DTMRacerkøreren Tom Kristensen døjer stadig med så kraftige eftervirkninger af forrige søndags DTM-crash på Hockenheim, at han ikke bliver klar til denne weekends løb på favoritbanen Oschersleben.
 

Det står klart, efter at Kristensen i dag blev testet af et hold danske specialister. En fattet nordjyde sagde straks efter dommen:

”Jeg har hele tiden vidst, det ville blive et kapløb med tiden at klare testen til Oschersleben. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at min krop ikke har restitueret sig nok til, at jeg kunne deltage i weekendens DTM-afdeling. Med foreløbig to løb uden point må jeg nu se i øjnene, at jeg ingen chancer har i det samlede mesterskab. Mit fokus er nu at blive klar så hurtigt som muligt og så hjælpe Audi til at hente titlen hjem igen. Lægerne har beordret fortsat totalt hvile, så de stresspåvirkninger, min krop stadig lider under, kan komme ud af systemet. Jeg har derfor stadig forbud mod at give interviews eller på anden måde udsætte mig for psykiske påvirkninger. Jeg har efter undersøgelsen kontaktet Audis motorsportschef Dr. Ullrich og kommunikationschef Jürgen Pippig, der er parat til at sende en officiel pressemeddelelse ud på teamets og mine vegne. Jeg ved ikke, hvem der eventuelt skal overtage min bil på Oschersleben, men jeg ønsker naturligvis held og lykke til alle mine kolleger,” siger Tom Kristensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • 06/05/07 - Oschersleben - DTM
  •