Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Micke fik en helt fantastisk sejr

Radical - Int. 
24/04/07 

- på Sturup Raceway
Da starten gik for STCC klassen på Sturup i weekenden, blev det til en skånsk sejr i et af løbene. I den lynhurtige Radicals klasse, som er supportklasse til STCC, lavede Micke Ohlsson en kanonstart i søndagens race.
 

Micke Ohlson fløj forbi de to forreste biler i den første kurves inderbane. Der var ingen af konkurrenterne som kunne matche Micke's fart og resten af søndags-løbet blev til et rent solo race.

På vej mod sejren satte han også lige den hurtigeste omgangstid og ved den sidste passage af målstregen, var der lige blevet lagt 3 sekunders afstand til to'eren Christoffer Karlsson.


Storslået søndagskørsel.
(Foto: Stefan Larsson)

Søndagens sejr var ekstra skøn for Micke Ohlsson, som under lørdagens løb kørte af banen og dermed mistede chancen for en pole placering.

"Gårdagens løb var en meget stor skuffelse for både mig og hele Empole Motorsport. Gutterne havde knoklet hårdt på bilen i flere uger og derfor føltes det ekstra hårdt da jeg kørte af igår. Vi fik dog vores revance og det her var nok en af de bedste sejre jeg har kørt hjem."

Næste løb bliver på Ring Knutstorp d. 5-6. maj, en bane som hører til Micke's favoritter. Sidste år nappede Micke en sejr i sin Formula Renault, og i år havde han ikke tænkt sig at lave en dårligere præstation.

"Knutstorp er helt klart min favoritbane. Der findes intet bedre end at vinde foran sit eget hjemmepublikum, som jeg håber på at kunne. Jeg ved at vi er hurtige der og jeg ved at vi kan gentage søndagens succes fra løbet på Sturup Raceway."

Læs også:
21.04.2007 - Micke Ohlsson er klar til de nye udfordringer!

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Micke Ohlsson
  • Empole Motorsport
  • Sturup Raceway
  •