Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Micke Ohlsson er klar til de nye udfordringer!

Radical - Int. 
21/04/07 

Sæsonen 2007 er allerede startet, og de fleste racerkørere har allerede præsenteret deres planer for den kommende sæson. En kører der har tøvet lidt med at træde frem i lyset er Micke Ohlsson. Micke kørte i sidste sæson for SRTS Racing i Formula Renault Nordic Series, men nu venter der ham nye udfordringer.
 

Valget faldt på Radicals…
Sæsonen 2007 ser ud til at blive et spændende år, både for Micke Ohlsson, og den klasse han skal deltage i. I sæson 2007 kommer han til at køre Radicals, noget som han ser frem imod med stor spænding. Radicals har haft nogle fremgangsrige sæsoner i de seneste år og årets startfelt ser ud til at blive det bedste nogensinde. Med de mange nyrekruterede, unge kørere, fra både Formel Ford og Formel Renault, findes der ingen selvskreven sejrherre. Det ser tværtimod ud til at der er mindst 10 kørere der skal slås om podiepladserne.

Micke kørte i sidste sæson i Formula Renault Nordic Series, hvor han sluttede på en sammenlagt 3. plads, et resultat han ikke var tilfreds med. Målet var som minimum en podieplacering på det øverste trin efter den gode sæsonstart, men desværre blev resultatet noget andet.


(Foto: Bengt Åce Gustavsson)

”Sidste år var resultatmæssigt en stor skuffelse. Vi havde mange tekniske problemer, som gjorde at de rigtige topresultater udeblev. Men i det mindste fik jeg mange andre nyttige erfaringer som jeg kan drage nytte af i fremtiden.”

Desværre fandtes der ingen mulighed for at fortsætte i Formula Renault. Efter diverse forhandlinger i vinterens løb indså Micke, at det ikke skulle være en karriere med sigte på det internationale plan. Valget faldt derfor på at deltage i Radicals sæson 2007.

”Radicals er den klasse i Skandinavien, som byder på mest action og det bedste startfelt. I løbet af den kommende sæson tror jeg at Radicals vil være helt fremme i skoene. Med 25 biler på banen, og mange unge, sultne kørere, så ved jeg at Radicals vil byde på nogle af de hårdeste dyster i 2007.”

Kører for et nystartet team med høje ambitioner
Sidste år fik Micke stor støtte af Stanley Dickens, da han kørte for SRTS Racing. Stanley hjælper dog stadigvæk til i baggrunden, mest som mentor, nu hvor Micke skal køre for det nystartede team Empole Motorsport.
SRTS Racing har som opgave at fungere som et springbrædt for unge kørere med sigte på en international racing karriere, og da Micke bestemte sig for at køre et nationalt mesterskab, var SRTS ideologi ikke i overensstemmelse med Mickes planer.


(Foto: Bengt Åce Gustavsson)

Empole Motorsport har til huse i Sverige lidt udenfor Klippan og det drives med ildsjæl af et hold erfarne gutter.

”Alle i teamet er top motiverede og fast besluttede på at der skal præsteres et resultat i år. Jeg ved at vi har en stor chance for at være med til og kæmpe om finalesejren, men meget kan jo ske forinden. Det gælder om hele tiden at være med i toppen og høste point for at have en chance for en god placering i mesterskabet. Det bliver også spændende at stille op til flere løb på hjemmefronten især for mine svenske sponsorer, med Eurofinans og Klottrets Fiende i spidsen”

Micke kører allerede i weekenden sit åbningsløb på den Skånske / Københavnske Sturup Raceway. Det sker i forbindelse med åbningsløbet for STCC. Man kan følge Empole Motorsport og Micke Ohlsson live på stcc.se.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Micke Ohlsson
  • Empole Motorsport
  •