Ny ARTS kontrakt til Casper" /> Ny ARTS kontrakt til Casper" />
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Casper Lind Poulsen skifter klasse

Clio Cup - DK 
12/04/07 

Clio CupCasper Lind Poulsen der sidste år kørte Advan Cup for Autoforum Racing Team Silkeborg, i en Peugeot 307 EPO II, skifter i år til Clio Cup klassen, men han fortsætter med at køre for samme team.
 

Casper frygter ikke den kommende sæson, selv om han nu skifter til den meget hurtige og jævnbyrdige mærkeklasse. "En bil er vel en bil" - siger han.
Man fornemmer hurtig, at han er tændt på at komme i gang med den nye sæson.


(Foto: Anders Kroer)

Bilen der skal køres i er ikke helt ny, der er tale om Per Poulsens mesterskabsbil fra 2006. Bilen er renoveret og bliver 100% gennemtjekket inden dens første tur i samme sorte design som vi så Autoforum Racing Team Silkeborg bilerne i sidste år, blot lidt mere blanke i år.


(Foto: Anders Kroer)

Casper skal køre de første kilometer i Clio Cup raceren den 25. april, herefter er det planen at teste på Jyllands-Ringen, men datoen for denne test, hvor Casper skal ud og vænne sig til bilen samt finde speeden, er ikke fastsat endnu.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •