Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ny ARTS kontrakt til Casper

Clio Cup - DK 
24/11/06 

Clio CupAutoforum Racing Team Silkeborg har skrevet kontrakt med Casper Lind Poulsen, deres gruppe N kører fra de to sidste sæsoner, der i 2007 sæsonen skal deltage i Renault Clio Cup klassen.
 

2005 var Caspers debutsæson inden for bilsporten, her stillede han op i LV-Motorsport's Peugeot 307 EPO racer i den store Yokohama Cup klasse for biler mellem 1601 og 2000 cc.
Debutsæsonen sluttede med en tredje plads i mesterskabet, samt en ny kontrakt med teamet i 2006, hvor navnet skiftede til Autoforum Racing Team Silkeborg.

Læreåret 2005 gav Casper en god ballast til 2006 sæsonen, hvor han fortsatte i 307'eren, denne gang i Advan Cup.
Han var hele sæsonen med helt fremme forrest i mesterskabet, men måtte dog til sidst give afkald på første pladsen til en mere erfaren kører.
Men anden pladsen i mesterskabet, samt den fine kørsel sæsonen igennem, har nu ført Casper frem til endnu en kontrakt med Autoforum Racing Team Silkeborg.


Casper Lind Poulsen skifter nu denne Peugeot 307 EPO racer ud med en Renault Clio Cup racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til sæsonen 2007 har teamet indkøbt en Renault Clio Cup racer, Per Poulsens mesterskabsbil fra denne sæson, som nu bliver Caspers nye 'arbejdsplads' på de danske baner.
Renault Clio Cup er Danmarks hurtigste mærke klasse, samt en klasse der er kendt for meget tæt konkurrence mellem kørerne, så det er en stor udfordring der venter Casper.

Team koordinator Klaus Verner ser meget frem til Caspers debut i Clio Cup klassen, og han føler sig overbevist om at han nok skal kunne levere topresultater.
Også sportsdirektør Lars Vendelbo har store forventninger til Casper Lind Poulsen, og han forventer en slutplacering i top fem i mesterskabet.

Casper Lind Poulsen selv, ser frem til en meget spændende og udfordrende sæson.
Han har, indtil nu, kun fået fem prøveomgange i en Clio Cup racer på Padborg Park, men allerede her havde han god føling med bilen, som kører noget hurtigere end Advan Cup raceren.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •