Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrains GP – Honda preview

Formel 1 
11/04/07 

Honda har mildest talt ikke imponeret nogen endnu i denne sæson. Det skulle da lige være på grund af designet, men bilen – den må snart blive bedre hvis Honda vil noget i år.
 

Honda har opgivet næsten alt forud for Bahrains Grand Prix – næsten. Med kun en uge mellem Malaysias Grand Prix og Bahrains Grand Prix, så er der ikke plads til ret mange forbedringer. Det eneste man kan drage nytte af, er de erfaringer man gjorde sig da stort set hele feltet testede her for ikke så mange uger siden.


Barrichello råber efter bedre fokusering i teamet
(Foto: Honda)

Honda har skuffet mere end hvad godt er, og måske har Rubens Barrichello ret i sine udtalelser der kom allerede inden det malaysiske Grand Prix. Her pointerede han at teamet beskæftiger sig med for mange ting på én gang, i stedet for at fokusere på nogle få punkter, og så arbejde ud fra det. Både Rubens Barrichello og Jenson Button er for så vidt enige om, at det gælder om at forbedre både egne og bilens præstationer når det gælder kvalifikationen. Her er man alt for langt bagefter. Og hvem ved, måske får Honda et helt andet løb hvis det lykkedes for kørerne at kvalificere sig bedre. Men både i Japan og England arbejder ingeniører, teknikere osv. på højtryk med at finde forbedringer inden det første Grand Prix i Europa der køres i Spanien om ca. en måneds tid.


Jenson Button
(Foto: Honda)

Kørerne er for så vidt klar til Grand Prixet. Rubens Barrichello er næsten mere fokuseret på hvad der venter efter Grand Prixet. Jenson Button hæfter sig ved at bilen skal være stabil under de kraftige nedbremsninger der kommer på Sakhir banen. Til gengæld hæfter han sig ved hvor dejligt det er at nærmest kaste bilen gennem svingene 4 og 5 og også 9 og 10 som er svingene i chikanerne. Og så har han noteret sig at det er en bane hvor der er flere overhalingsmuligheder. Og det vil vi gerne se masser af. Men er det en opgave for Honda i deres nuværende form?

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Rubens Barrichello
  • Honda Racing F1 Team
  • Sakhir
  • 15/04/07 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •