Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Er Oreca igang med en prototype racer?

Le Mans
Series 

29/03/07 

Under testen på Paul Ricard var det Franske Oreca team også til stede for at teste deres Saleen S7R GT1 biler, biler der burde være uddateret i forhold til GT1 racing, men sådan er det bare ikke, i hvert fald ikke i Le Mans serien.
 

Teamet kørte 24 timers test og bilerne rullede det meste af tiden, dog havde man problemer med gearkassen på begge biler.

Men det var slet ikke det der trak den store interesse. Den store nyhed omkring Oreca var at teamchefen begyndte at mumle om et fremtidig projekt. Et projekt hvor Oreca vil bygge en helt ny LMP1 racer. Det er dog stadig kun streger på et stykke papir.

Projektet er på ingen måde finansieret eller på anden måde klar endnu, men Oreca ønsker at gå den vej og der arbejdes på at få projektet på benene således at vi kommer til at se en Oreca LMP1 i 2009.

Vejgaard

Læs også:
ORECA har tilmeldt 'Junior Team'
Læs mere om:
  • Oreca
  • Paul Ricard
  •