Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

ORECA har tilmeldt 'Junior Team'

Le Mans 
22/02/07 

Le Mans- med både Prost og Groppi
Hvis du har interesseret dig for sportscar racing, så ved du også at det franske Oreca team hen over en årrække dominerede GT1 klassen med den metallic blå Viper. Teamet kørte med i Le Mans Series sidste år, hvor de blandt andet vandt GT1 klassen i 1000 kilometer løbet på Spa Francorchamps.
 

Teamet har nu linet op under en helt ny generation af sportscar kørere, for 25 årige Nicolas Prost og 24 årige Laurent Groppi er tilmeldt til årets Le Mans 24-timers løb, i en af teamet to Saleen S7R racere.
3. køreren på bilen bliver en gut på cirka samme alder, men hans kontrakt er ikke underskrevet endnu, og derfor har vi ikke fået navnet på ham.

Hvorvidt teamet holder fast i den, efter min mening, rigtigt flotte blå farve er ikke helt fastlagt, idet teamet har indgået partnerskab med Matmut insurance for 2007 sæsonen.

Teamet Oreca-Matmut Saleen offentligør deres samlede 2007 planer den 13. marts ved et pressemøde der afholdes på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Laurent Groppi
  • Nicolas Prost
  • Oreca
  •