Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Fisken kører Larbre i 2007

Le Mans
Series 

28/03/07 

Gregor Fisken er den nye mand hos Larbre Competition og han er dermed manden der fuldender 2007 lineup’et i forbindelse med teamets Le Mans Series satsning, og deres forsøg på at forsvare mesterskabet i GT1 klassen.
 

Gregor Fisken kommer til at dele bilen med Steve Zacchia og Greg Franchi i Le Mans series, og det bliver formodentligt også den besætning der skal køre #006 Larbre Competition Aston Martin DBR9'ren i Le Mans 24-timers løbet.

Hermed er Fisken's sæson ved at være fyldt, for samtidig med Le Mans Series kører han også for Highcroft i American Le Mans Series.

Labre har to biler med på Le Mans i år, og nu da bilen med nummer 006 er fyldt op, udstår det hvem der skal køre den dansk ejede bil der i år får nummer 008.

Læs også:
28.02.2007 - Årets deltagerliste offentliggjort

Vejgaard

Læs mere om:
  • Gregor Fisken
  • Larbre Competition Team
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •