Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Team sammenlægning i ALMS

ALMS
GT Class 

15/02/07 

American Le Mans SeriesCorsa Motorsports slår sig sammen
med White Lightning Racing

Corsa Motorsports og White Lightning Racing slår pjalterne sammen, og stiller op som Corsa Motorsports/White Lightning Racing i American Le Mans Serien 2007. Teamet kommer til start i GT2 klassen med den helt nye Ferrari F430 GT.
 

Dale White og Steve Pruitt offentliggjorde nyheden i går, at Pruitt's Corsa Motorsport fra og med i år er smeltet sammen med White Lightning Racing i American Le Mans Seriens GT2 klasse.

Corsa Motorsports/White Lightning Racing kommer til at stille op med nummer 32 på siden, og den kommer til at køre side om side med nummerr 31 Ferrari F430 GT som stiller op under team navnet Petersen Motorsports/White Lightning Racing.
Den nye Ferrari 430 GT2 som vi fortalte om for et par dage siden, og som får nummer 31 på siden, fortsætter som en Petersen Motorsports/White Lightning Racing bil.


(Foto: White Lightning Racing)

Kørene på Corsa Motorsports/White Lightning Racing F430 GT bliver Maurizio Mediani og Rui Aguas.

Set udefra minder det mest af alt om at Corsa Motorsports har smidt deres bil ind til Petersen Motorsports/White Lightning Racing for at få den serviceret under løbene, og da vi kender det høje niveau som det team som regel har på tingene, kan det bestemt kun være en god handel for Corsa Motorsport.

Læs også:
12.02.2007 - Petersen/White Lightning har kørt shakedown test

Vejgaard

Læs mere om:
  • White Lightning Racing
  •