Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Petersen/White Lightning har kørt shakedown test

ALMS
GT Class 

12/02/07 

American Le Mans Series- med deres Ferrari F430 GT på Fiorano i Italien
Petersen Motorsports/White Lightning Racing er kommet et stort skridt nærmere den perfekte sæson start. I weekenden testede de deres nye Ferrari F430 GT på Fiorano banen - Ferrari egen testbane.
 

Testen var udelukkende en functions test, inden bilen sendes til USA, hvor den skal køre med i American Le Mans Series i GT2 klassen.

Det var Tim Bergmeister der kørte Ferrari F430 GT'en de 300 test kilometer på Fiorano. Vejret var fugtigt,og overskyet, men det betød ikke så meget for denne test. Bilen fungerede perfekt, og teamet oplevede ikke nogen problemer med den.


Tim Bergmeister køre den helt nye Petersen/White Lightning F430 GT under Shell broen på Fiorano.
(Foto: Petersen/White Lightning)

Det var i øvrigt første gang Bergmeister kørte i en Ferrari F430, og han var tilfreds efter testen, selvom kørestilen er meget anderledes end den Porsche som han tidligere har kørt, men han mener nok at det kan læres, at køre en italiener, før det går løs på Sebring midt i marts.

Petersen/White Lightning Ferrarien bliver nu parkeret tilbage hos Michelotto, der bygger bilerne for Ferrari, og her bliver de sidste ting lige pudset af inden bilen sendes til USA.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tim Bergmeister
  • White Lightning Racing
  • Fiorano
  •