Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Stor interesse for det danske hold

Go Kart 
12/01/07 

Det danske Team Hekke har haft meget stor interesse omkring sig, forud for det indendørs Go Kart løb på Autosport International messen, i Birmingham i London.
 

Allerede inden starten var der mange som gik i cirkler omkring teamet, fordi det var lidt interessant, med et udenlandsk hold.

Alle kørerne havde inden starten tre minutter til at prøve banen, inden der blev kørt en otte minutter lang kvalifikation.

Banen er bygget til det enkelte løb der skal køres i forbindelse med messen, den er cirka 300 meter lang og meget glat, da der køres på malet beton.


Efter et par korte ture fra nogle af de danske deltagere, var der flere pressefolk som ville vide hvem de danskere var, der havde brugt tid og penge for at tage helt til England for at kører et 24-timers indendørs Go Kart løb.
Her er det Advan Cup køreren Nick Reimersø der står for skud af den engelske presse.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen gik hverken som håbet eller forventet. Banen er lille og meget glat, hvilket betød at det var utroligt svært at få en ren omgang, på de kun otte minutter som kvalifikationen varede.

Resultatet var en noget skuffende 8. plads på gridden. Selv om alle Go Karts er helt nye, var der desværre lidt forskel i deres præstationer, og under lodtrækningen havde Team Hekke ikke trukket den hurtigste.

Løbet blev startet efter en ”pace Go Kart” med rullende start, og det blev en hård start. Ingen kendte rigtig banen, nogle af kørerne er professionelle, andre havde kun deltaget i enkelte hygge løb med vennerne. Hvilket betød mange påkørsler i starten.


Den kombinerede pace Go Kart og TV-dolly foran feltet lige før starten.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der er på flere af de andre hold rigtigt gode kørere, hvorfor kampen op gennem feltet bliver hård, men alle på teamet er optimistiske.

Opdatering

Da det ikke har været muligt at få pressens internetforbindelser til at virke har det desværre ikke været muligt at holde vore læsere så opdateret som vi gerne ville, men lidt over kl. ni her til morgen var der hul igennem.

Situationen var lige inden jeg forlod banen, at Team Hekke havde kørt sig op på anden pladsen igen.
Teamet overtog faktisk føringen af løbet i nat klokken 3:36 lokal tid, men efter nogle tekniske problemer i nat faldt de tilbage på en tredje plads.

Vi vil kort efter løbets afslutning komme med det endelige resultat.
Senere vil en mere udførlig historie om løbet, også være til at læse her på motorsporten.dk

Læs også:
05.01.2007 - Første udenlandske 24 timers løb
10.01.2007 - Nu er de klar

Selch

Læs mere om:
  • Henrik Poulsen
  • Nick Reimersø
  • Team Hekke
  •