Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Første udenlandske 24 timers løb

Go Kart 
05/01/07 

- for dansk go kart team
Team Hekke har deltaget i flere danske 24 timers løb i Danmark, de har erfaringen og viljen til at vinde. Nu skal de deltage ved Birmingham Motorshows første 24 timers løb.
 

Birmingham Motorshow er en af verdens største motorsports messer. Autosport som afholder messen kalder den selv for ”verdens største motorsports messe”. Messen har hvert år et nyt tema og i år er det Le Mans.
Derfor har messen arrangeret et 24 timers Go Kart løb, hvor der også er deltagelse af et dansk team, nemlig Team Hekke.


(Foto: Motorsporten.dk)

Team Hekke har deltaget i rigtig mange 24 timers gokart løb i Danmark. Undertegnet har kæmpet med dem flere gange og kan kun sige at de er nogle hårde gutter og tøser, som kører for at vinde.

Team chef som hedder Henrik Johannesen (øge navn Hekke) modtog en mail om løbet på sin arbejdsplads (H. Daugbjerg A/S – Scanturbo), og mente at det var noget for teamet. Team Hekke får hjælp af Alpha Cart Racing – som er rimelig store i udlandet - med kørerdragter med mere, men eventyret er stadig dyrt, da hver enkelt deltager må betale en del penge for at deltage.

Flere kører på Team Hekke er kendt af andre i motorsports grene. Blandt andet kan nævnes:

Morten - Skandinavisk Ferrari Challenge
Sabrina - ICA, Formula A Gokart
Henrik - Saxo Cup
Nick - Saxo Cup
Sebastian - ICA
Ronald - Vinder hos Tirsdagsholdet og Kart4fun mesterskaberne

Mange firmaer er blevet kontaktet, men det har endnu ikke været muligt for teamet at finde endnu en sponsor eller to, som vil have sit navn eksponeret ved det meget omtalte 24 timers løb.

24 timers gokart løbet er blevet utroligt populært blandt mange i europæisk motorsport, hvorfor Oxford Brookes University har tilmeldt et hold, det har samme sponsor som Ferrari Formel 1 teamet - Vodafone.


(Foto: Motorsporten.dk)

Messen starter den 10 januar 2007 og det meget omtalte 24 timers gokart løb køres torsdag til fredag og med første danske deltagelse 24 timers deltagelse i England nogensinde. Hvis nogle danske firmaer lige som jeg syntes det er et rigtigt godt tiltag og ønsker at hjælpe det danske team kan teamchef Henrik Johannesen kontaktes på: hj@scanturbo.dk.

Hvis nogen vil vide mere om messen kan man læse mere på: Autosport-International.com.

Selch

Læs mere om:
  • Henrik Poulsen
  • Nick Reimersø
  • Team Hekke
  •